Over RAAK Ontwikkeling

Nieuwe en stilstaande projecten in beweging zetten!

Onze specialiteit is het bedenken, uitwerken en realiseren van nieuwe producten, diensten en bijzondere locaties. Wij helpen particulieren en organisaties bij waardevermeerdering.

U heeft het voordeel van één aanspreekpunt, terwijl het juiste talent op het juiste moment en plaats kan worden ingezet. Waar nodig en mogelijk nemen wij graag de uitnodiging aan uw bestaande leveranciers in ons team op te nemen. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Kom eens langs zodat we je leren kennen en uitleggen wat we kunnen betekenen voor jou, je bedrijf, vastgoed of merk. Heel graag tot dan, het team van RAAK ontwikkeling.

##TITLE##

Yourick Fokker

Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ik ben de verbinder en regisseur vanuit Raak ontwikkeling.

Veelal begint mijn traject bij het vinden van bijzondere, al dan niet verborgen locaties en onroerend goed, om ten behoeve van de verkoper en/of uiteindelijke gebruiker een betekenisvolle toekomstvisie uit te werken, uiteenlopend van watertorens, kerken en boerderijen tot magazijnen, fabrieken, kantoorpanden of braakliggend stuk grond.

Mijn specialiteit is partijen te verbinden en de stappen uit te zetten die leiden tot het gewenste resultaat. Vraagstukken zijn daarbij o.a. juiste locatie, nieuw concept, gewijzigde bestemming, nieuw diensten- of productenpakket en/of oplossingen creëren voor nieuwe of aangepaste woon-, recreatie- of werkomgevingen.

Yourick op LinkedIN

##TITLE##

Jeroen van de Kraats

Ik ben een projectontwikkelaar met MRE-opleiding en 20 jaar ervaring in het vastgoed. Mijn specialisaties zijn concepten, marketing en recht. Mijn kracht ligt vooral bij de commerciële en juridische kant van projecten.

Mijn streven is producten te leveren waar echt behoefte aan is: waarde toevoegen. En uiteraard wil ik dit doen op zo'n manier dat de wereld er iets beter van wordt. Een voorbeeld daarvan is City Hub waar ik mede-eigenaar van ben en in de directie zit; een slim magazijn aan de rand van de stad, vanwaar we de binnenstad bevoorraden met klein elektrisch vervoer.

Verder ben ik een verbinder. Ik houd van het menselijke contact in het werk. Dit uit zich bijvoorbeeld in mijn rol als acquisiteur voor de woningbelegger Credit Linked Beheer, waarvoor ik mijn netwerk goed kan inzetten.

Jeroen op LinkedIN